Hisop

Cuina catalana contemporània

El nostre objectiu és aconseguir una cuina catalana contemporània conservant els productes de la nostra terra i els gustos dels plats tradicionals i clàssics, treballant-los des de nous punts de vista, buscant-hi subtileses, contrastos, accentuant-ne els matisos o incorporant elements nous a les construccions per fer-les més singulars.

Treballem amb productes d’estricta temporalitat, i la carta es modifica quatre vegades l’any coincidint amb les estacions. A aquestes modificacions hem d’afegir-hi els canvis necessaris i constants per les reduïdes temporades d’alguns d’aquests productes.

Aquestes condicions són les que ens marquen l’àmbit d’actuació creatiu, buscant permanentment el gust com a objectiu final i fugint d’accessoris innecessaris o superflus per nosaltres. Som poca gent, dins d’una cuina petita, en un restaurant petit, en un petit passatge de Barcelona, intentant cada dia fer el que ens fascina: gaudir cuinant i sobretot cuinar per fer gaudir.

El projecte d’interiorisme de l’Hisop ha estat realitzat per l’estudi d’arquitectura YOOS. Volent remarcar el concepte culinari, es poden observar les parets despullades i la fusta natural, essencialisme càlid i funcional.

RESERVES